Valorile companiei

Echipa Obelix Sofa depune zilnic eforturi să ofere tuturor clienților cele mai bune produse de tapițerie, servicii și beneficii, în conformitate cu principiul stabilit de fondatorii companiei: „mai mult decât canapele”.

Acestea sunt principalele valori pe care ne bazăm zilnic și pe baza cărora ne fundamentăm viitorul:

  • Mereu orientați către clienți – consultanții noștri de vânzări găsesc întotdeauna în Showroom cea mai bună soluție (tehnică, financiară, design) pentru clienți astfel ca aceștia să fie direct avantajați prin alegerile făcute;
  • Calitatea produselor – o echipă dedicată și profesionistă muncește zilnic pentru a dezvolta Obelix Sofa, un brand 100% românesc. Cunoști desigur faptul că suntem singurii producători care oferim 4 ani garanție pe structura produselor regăsite în portofoliul nostru. În plus, căutăm să ne autodepășim constant. Pune-ne doar la încercare!
  • Garanția celui mai bun preț – în colecția Aqua găsești produse de tapițerie cu un design original, de calitate superioară și la cel mai bun și corect preț din piață. Vino să vezi și o să ne crezi!
  • Încrederea și timpul acordat clienților – pentru noi fiecare client este important și ne facem timp să-l ascultăm și să-i analizăm în profunzime fiecare dorință și așteptare.  
  • Prioritățile clientului sunt prioritățile noastre – știm că în afaceri încrederea, seriozitatea și punctualitatea este vitală motiv pentru care angajații noștri fac din brandul Obelix Sofa o prioritate pentru dezvoltare constantă. Suntem focusați constant pe posibilitățile de dezvoltare a unor servicii integrate pentru a întâmpina nevoile și așteptările variate și mereu în schimbare ale clienților. Suntem mereu dedicați planurilor tale.
  • Informația corectă este factorul cheie – chiar dacă pierdem o vânzare preferăm să informăm corect clientul cu privire la caracteristicile fiecărui produs Obelix Sofa. Pentru noi este extrem de important ca tu să știi exact ce cumperi și că acel produs reprezintă exact ceea ce tu îți dorești. Echipa noastră de management investește substanțial în pregătirea angajaților pentru ca aceștia să fie permanent informați cu privire la orice schimbări apărute în domeniul nostru de activitate.
  • Competitivi și de încredere – vizita făcută în Showroomul nostru este începutul unui parteneriat de lungă durată cu noi. Nu uita că te premiem pentru fiecare vizită făcută în magazinele noastre de prezentare.
  • Flexibili – în decursul celor peste 20 de ani de activitate am ajuns la un nivel de profesionalism care ne permite să furnizăm soluții personalizate pentru produsele de tapițerie regăsite în portofoliul nostru, direct adaptate spațiului deținut de fiecare client în parte.
  • Mereu pregătiți pentru proiecte și provocări complexe – echipa Obelix Sofa este pregătită întotdeauna pentru a aborda noi provocări, acesta fiind de fapt un mod de acțiune prin care devenim zilnic din ce în ce mai buni.

Pentru a asigura dezvoltarea dinamică a companiei noastre şi pentru a ne păstra succesul pe termen lung ne adaptăm la schimbările și trendurile din piața de profil şi investim constant în utilaje și aparatură de înaltă precizie. Produsele şi serviciile noastre servesc intereselor ce ţin direct de siguranţa clienților, utilizarea responsabilă a resurselor şi protecţia mediului înconjurător.  

Ne onorăm toate promisiunile, acceptăm legăturile contractuale şi respectăm prevederile legale în toate tranzacţiile noastre.

Dacă dorești să afli mai multe detalii sau informații despre canapelele, colțarele, fotoliile și tabureții Obelix Sofa te invităm să contactezi rapid echipa noastră suport.

Contact