Trimite-ne schita ta

Ai o idee nouă? Renovezi sau redecorezi? Super tare!

Spor la treabă și gânduri bune! Apreciem faptul că ai mereu inițiativă și ești determinat să te simți bine și inspirat. Spațiul în care te odihnești, lucrezi și te distrezi trebuie să-ți asigure un real confort. Cum obții acest lucru? Simplu: produsele tale de tapițerie sunt cei mai buni prieteni ai tăi și ai prietenilor tăi.

La Obelix Sofa punem întotdeauna accent pe calitate și originalitatea produselor și suntem mereu pregătiți și atenți la nevoile și așteptările tale. Proiectul tău trebuie să te reprezinte și să fie unic nu-i așa?  Noi îți oferim consultanță gratuită de specialitate pentru a alege cele mai potrivite produse de tapițerie care să se potrivească perfect spațiului tău dar și stării tale de spirit. De ce? Pentru că avem grijă întotdeauna ca să faci cea mai bună alegere. Și suntem aici. 

Trimite-ne chiar acum schița camerei tale și/sau spațiului tău și vei primi cele mai bune sfaturi din partea consultanților noștri. Este atât de important să știi cum să amplasezi corect piesele de mobilier astfel încât să creezi o poveste în care tu să fii personajul principal, evident cel pozitiv. Îndrăznește să crezi! Tu știi deja că visele devin realitate dacă tu crezi cu adevărat în ele. Garantat! Și dacă nu tu, atunci cine?

Completează rapid datele de mai jos și îți răspundem mai repede decât crezi. Tu doar pune-ne la încercare.

Încarcă schița ta aici :
Încarcă schița ta aici :
Încarcă schița ta aici :
Încarcă schița ta aici :
Încarcă schița ta aici :
Încarcă schița ta aici :

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare necesare apelează rapid echipa noastră suport.

Contact