Strategia de business

În cei peste 20 de ani de activitate am creat în cadrul firmei SC OBELIX IMPEX SRL un plan sustenabil de dezvoltare prin implementarea unor noi servicii/produse care să ne asigure prezența în piață chiar și în condiții de instabilitate economică. Știm cu toții că realizarea unei strategii solide pentru viitor (cu rezultate maxime și riscuri minime) este într-adevar un proces complicat și îndelungat dar prin eforturile echipei noastre de specialiști reușim să ne menținem avantajul competitiv în raport cu competiția, fundamentându-ne deciziile strategice pe analize concrete și corecte ale mediului intern și extern al companiei.

Strategia noastră de business include patru componente de bază: domeniul de acțiune, modul de alocare a resurselor, competența distinctivă în raport cu concurența și nu în ultimul rând sinergia echipei formată atât din angajați cât și din colaboratori și parteneri.

Urmărim îndeaproape schimbările operate la nivelul cadrului legal fiscal și ne îndreptăm constant atenția asupra procesului de diversificare constantă a produselor și serviciilor oferind un raport excelent preț-calitate pentru a putea menține o rentabilitate ridicată a activităților companiei. De asemenea ne bazăm pe un set de strategii de marketing și strategii de management prin care reușim să punem mereu în centrul activităților noastre clientul, ținând cont de toate așteptările și sugestiile lui.

Ne preocupăm constant de găsirea și stabilirea prețului corect la nivelul întregii game de super produse avute în portofoliu astfel încât presiunea prețului să nu mai fie o piedică în calea alegerii produsului de tapiterie dorit de către client. Știm unde ne aflăm în prezent dar și unde vrem să ajungem peste câțiva ani așa încât luăm decizii corecte și implementăm acțiuni proactive astfel încât să ne menținem avantajele competitive în paralel cu menținerea controlului pe toată perioada aplicării strategiei adoptate în vederea evidențierii eventualelor abateri negative si de a indica și aplica în timp real măsuri corective.

Ne dorim ca produsele noastre sa va asigure impresii noi si de neuitat. Pentru asta combinam eleganta si simplitatea canapelelor pentru confortul de fiecare zi si reusim sa producem produse originale, cu forme interesante care se potrivesc cu orice interior, conferind un design placut si unic spatiului de locuit.

Vrei sa faci business cu noi? Dacă te-am făcut curios și îti dorești să ne cunoști mai bine si sa lansezi o oportunitate de colaborare atunci este timpul sa intri rapid in legatura cu echipa suport.
Facem afaceri cu tine