Personalizează tot ce contează

Ți se pare dificil sau chiar imposibil să găsești o canapea și să fie exact așa cum dorești? Ei bine, este atât de simplu. Canapeaua este una din piesele de mobilier esențiale din casa ta, iar achiziția unei canapele noi reprezintă o alegere pe care o faci pe termen lung. Te-ai gândit că această nouă piesă de mobilier îți va influența confortul și designul casei tale și din acest motiv trebuie să fii foarte atent atunci când îți alegi canapeaua?  În plus o vei vedea foarte des sau poate chiar zi de zi. De asta te stresezi?

Pe lângă rolul său estetic pe care îl joacă în decorarea camerei tale, canapeaua mai are un rol mult mai important și anume acela de a contribui direct la confortul tău dar și al musafirilor. Prin urmare, este important să dedici timp pentru a afla care sunt de fapt  caracteristicile unui produs de tapițerie de calitate și să afli care sunt elementele esențiale pentru alegerea canapelei preferate. Totodată, o canapea bună mai trebuie să îndeplinescă și alte câteva condiții, ținând cont atât de spațiul disponibil în cameră sau birou iar materialele, culorile și nuanțele alese trebuie să se afle în armonie cu celelalte elemente dar și cu preferințele personale. Și dacă tot ți se pare complicat, află că răspunsurile potrivite se află doar la tine. Consultanții Obelix Sofa sunt antenați să te consilieze pentru ca tu să iei cea mai bună decizie cu privire la caracteristicile esențiale în alegerea canapelei pe care tu o cauți: dimensiuni, formă, design, materiale, sistem de extensie, spațiu pentru depozitare, accesorii, produse de curățare și întreținere, preț, garanție, etc.

Până să te decizi asupra modelului sau a culorii, te sfătuim să vii în Showroom și să testezi produsele noastre. Doar așa îți vei da seama dacă ai o chimie cu ea, canapeaua ta. De ce? Canapeaua este locul unde tu îți petreci multă vreme și este bine să fie prietenoasă și confortabilă. Oare cât de mult îți dorești să te relaxezi după o zi stresantă și obositoare?

Pentru că știm că vrei să te convingi chiar tu că este posibil să-ți mobilezi casa și biroul la un preț incredibil de avantajos te așteptăm în Showroom. Satisfied clients make us happy.

Nu uita că te premiem pentru fiecare vizită a ta în Showroom. Tu vii?

Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare contactează rapid echipa suport.

CONTACT