Spune-ne ce ne lipseste

Ne propunem să găsești aici tot ce îți dorești. Echipa Obelix Sofa lucrează constant la adaptarea produselor în raport cu cerințele, așteptările și nevoile tale. De ce? Pentru noi tu chiar contezi mai mult decât crezi. Și ar mai fi ceva: doar împreună putem fi și mai buni. Bănuim că tu deja știi asta așa încât te rugăm să ne sprijini în acest demers și să ne informezi cu privire la produsul și/sau serviciul pe care nu îl găsești acum în portofoliul nostru. Mesajul tău este foarte important pentru noi și va fi tratat cu maximă seriozitate și responsabilitate.

Echipa suport te va contacta pentru a-ți oferi variante apropiate cerințelor tale din larga paletă de colaboratori cu care lucrăm în prezent. Totodată este posibil ca produsele noi, cele care tocmai sosesc de la furnizorii noștri din țară și străinătate, să nu fie introduse și actualizate pe site. Pe de alta parte noi te ajutăm și cu oferte 100% personalizate.

Lasă-ne solicitarea ta aici chiar acum. Pentru a primi un răspuns complet documentat și obiectiv te rugăm să ne oferi cât mai multe detalii utile. Îți mulțumim pentru implicare și colaborare.

Descoperă și tu universul Obelix Sofa!

Vrei să afli mai multe detalii și informații utile? Contactează rapid echipa noastră suport și îți vom răspunde mai repede decât crezi. O să vezi!

Contact