Rezerva un produs pentru 48 de ore

Te sprijinim să faci întotdeauna cea mai bună alegere. Rezervă chiar acum un produs existent în Showroom pentru o perioadă de 48 de ore

Rezervarea oricărui produs existent în stoc se va face gratuit (telefonic sau în Showroom) și se realizează împreună cu reprezentanții noștri de vânzări. Avem și o veste bună. În cazul în care produsul rezervat nu se achită integral după ce expiră cele 48 de ore produsul rezervat de tine devine disponibil din nou la vânzare. Altfel spus această rezervare de produse nu te obligă să le și cumperi. Apoi poți face o nouă rezervare chiar și pentru același produs. La Obelix Sofa poți să cumperi exact ce vrei exact atunci când vrei.

Totodată, în cazul în care nu s-a achitat niciun avans pentru produsul rezervat, echipa noastră de consultanți te va contacta pe numărul de telefon indicat atunci când există un alt client direct interesat de produsul rezervat de tine. În acest caz, doar cu acordul tău, putem rezerva în continuare produsul (până la epuizarea celor 48 de ore) sau îl putem vinde în cazul în care tu te-ai răzgândit sau ai găsit o altă ofertă. E corect nu-i așa?

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare necesare apelează rapid echipa noastră suport. 

Contact