Qr code

Suntem la doar un QR (Quick Response code) code distanță…

Noi suntem aici. Întotdeauna la dispoziția ta. De ce? Pentru că ne place să te surprindem întotdeauna în mod plăcut, să fim creativi și diferiți în aceeași măsură.

Încă nu știi ce este un cod QR? Nu-i nimic, afli acum. Codurile QR sunt acum la modă așa că trebuie neapărat să-ți instalezi și tu o aplicație pentru a citi aceste coduri, dacă nu ai deja una. Ce utilitate au?

Ei bine, codurile QR îți permit să accesezi rapid link-uri dorite pe telefon, fără să scrii adresele întregi.

Pe scurt, scopul lor este foarte simplu: în loc să tastezi în browserul telefonului o adresă web lungă, îndrepți pur și simplu camera spre codul respectiv iar aplicatia QR recunoaște rapid link-ul și pornește automat browserul. Fă și tu cunoștință chiar acum cu aceste coduri care apar din ce în ce mai des în reviste, afișe sau reclame.

Nu te speria. O aplicație QR este ușor de instalat și foarte utilă pentru telefonul tău, chiar dacă nu este smartphone. În plus, QR Reader are și funcții de social networking. Asta înseamnă că poți să faci share informațiilor prin e-mail, Facebook, Twitter, etc. dar poți și să copiezi informațiile dorite în clipboard pentru a le da apoi paste în altă aplicație. Ce zici? Scanezi?

Codul QR pentru site-ul nostru
Obelix Sofa

Codul QR pentru site-ul nostru
www.obelixsofa.ro

Dacă dorești să afli mai multe detalii sau informații despre canapelele, colțarele, fotoliile și tabureții Obelix Sofa te invităm să contactezi rapid echipa noastră suport.
Contact