Proiecte dezvoltate

Divizia noastră de cercetare si dezvoltare creează şi coordonează implementarea unor proiecte care ne cresc business-ul. Gasim mereu oportunitati de afaceri, suntem deschisi la propuneri corecte si detinem o excelentă capacitate de negociere comerciala dar care sa fie intotdeauna win-win. In plus, prin intermeduiul echipei de marketing si PR, dispunem de o larga retea de contacte si avem o imagine bine conturata în rândul mediului de afaceri national si international in mediul in care activam.

Sustinem tinerii antreprenori si afacerile aflate la inceput de drum si oferim consultanta specializata celor care activeaza in ariile noastre de expertiza pentru ca stim cat de greu te poti mentine astazi intr-un mediu mediu economico-financiar tot mai imprevizibil si instabil.

Consideram ca este necesar sa sprijim si noi prin expertiza noastra consolidarea mediului economic si a culturii antreprenoriale din tara noastra atata vreme cat vedem zilnic cum se inchid rand pe rand companii si mult prea putine se mai incumeta sa prinda aripi. Cu ce se va mai alimenta oare bugetul de stat daca agentii economici in calitate de direct contributori vor disparea treptat de pe piata romaneasca? Daca nu punem umarul cat mai curand ca sa cladim un fundament solid al mediului de business in Romania si sa luptam pentru a fi respectati si apreciati de catre cei care ne conduc atunci sa nu ne mai intrebam de ce nu mai avem forta de munca calificata in tara si de ce am ajuns sa importam masiv aproape orice si de regula la un nivel slab calitativ in loc sa producem noi acele produse din resursele pe care inca le avem. Din pacate nu credem ca mai exista o alta cale si nimeni nu ne va servi pe tava succesul daca noi nu vom fi in stare sa-l meritam si sa-l aparam prin propriile forte. Ce se intampla acum in statele din jurul nostru si din intreaga lume ne demonstreaza clar ca doar uniti putem sa ne asiguram dezvoltarea economica si a societatii pe termen mediu si lung.

Viitorul ne priveste pe toti direct in ochi pentru ca fiecare din noi suntem clienti dar oare suntem si multumiti de ceea ce ni se ofera din import? Nu va indoiti de calitatea produselor si serviciilor unui producator national.

La Obelix Impex avem cu totii un tel spre care tindem, acela de a fi cat mai aproape de perfectiune in tot ceea ce realizam astfel ca nu ne putem permite decât sa producem super canapele Obelix Sofa.          Cum reusim? La fabrica noastra din localitatea Hida dispunem de tehnologii de ultima generatie si de personal specializat care urmeaza periodic cursuri actualizate in acest domeniu. In plus designerii colaboreaza perfect cu echipa tehnica si cea de productie reusind sa creeze produse de tapiterie rezistente si cu un design modern si original. Va asteptam in Showroomurile noastre de prezentare ca sa le vedeti, sa le testati si sa treceti in revista impreuna cu consilierii nostri orice intrebari sau nedumeriri.

Daca vrei sa ne propui proiectul tau comercial atunci nu mai astepta si contacteaza-ne cat mai curand posibil.
Facem afaceri cu tine