Produse pentru care detinem exclusivitate

Pentru a ne menține în topul producătorilor de tapițerii din România ne remarcăm prin produse inovatoare și cu un design deosebit pentru care deținem exclusivitate la nivelul pieței. Împreună cu departamentul nostru tehnic și cel de creație reușim să producem mereu produse cu un raport calitate-preț excelent.

Dorința permanentă de a fi în pas cu ultimile tendințe, investițiile în tehnologiile de ultimă oră și respingerea oricărui compromis în ceea ce privește calitatea ne permit să deținem în portofoliu produse deosebite, căutate de catre clienți (persoane fizice și juridice). Comercializarea produselor sub brandul Obelix Sofa se realizează atât en-gros cât şi en-detail, vânzarea către populaţie incluzând şi sistemul de plata in rate.

Vrei sa ai doar tu o canapea originala? La cerere putem personaliza anumite produse de tapiterie ținând cont de toate cerințele și/sau specificațiile tale. Indrazneste sa fii pur si simplu diferit. Just try this!

Dacă doresti să afli mai multe informații despre canapelele, colțarele, fotoliile și tabureții noștri te invităm să ne vizitezi magazinele de prezentare sau sa contactezi rapid echipa noastră suport.