Produse in Showroom

Suntem pregătiți să te primim în Showroom, să te informăm și consiliem pentru cea mai buna alegere a ta!

Viziteaza Showroomul Obelix Sofa chiar acum! Sa iti oferim cateva motive concrete?

Obelix Sofa este un concept modern, cu un spatiu de prezentare extrem de primitor. Am amenajat chiar si o zona speciala pentru ca cei mici sa se poata distra in voie in timp ce tu te relaxezi pe o super canapea. Iti doresti un coltisor odihnitor acasa sau chiar la birou nu-i asa?

Iti oferim posibilitatea de a cumpara produse de tapiterie personalizate si le producem in cel mai scurt timp de  la plasarea comenzii. Moda vine si trece dar cel mai important pentru ca noi este ca tu sa te simti mereu confortabil si relaxat pe produsele noastre de tapiterie pe care tu ti doresti acasa si/sau la birou. Obelix Sofa ofera solutii pentru toate tipurile de spatii de locuit, personale sau comerciale, spatioase sau mai putin generoase din punct de vedere al dimensiunilor, oferindu-va solutii inovative potrivite preferintelor clientilor.

Consultantii nostri de vanzari te ajuta cu cele mai bune sfaturi pentru a alege produse de tapiterie cu un design special, tinand cont de optiunile personalizate indicate, alegand materiale de cea mai buna calitate si cu durabilitate in timp beneficiind de cel mai bun raport pret-calitate din piata.

Pentru noi comanda ta este extrem de importanta, ea nu este prea mica sau prea mare, prea simpla sau prea complicate, ea este pur si simplu comanda ta! Echipa noastra este pregatita sa te asiste si post vanzare pentru orice detaliu, nelamurire sau intrebare.

Esti in cautare de vesti bune? Te asteptam zilnic cu reduceri, premii si multe surprize placute. Ai citit bine: te premiem pentru fiecare vizita pe care ne-o faci. Vino sa-ti iei si tu voucherul cadou!

Fii super atent! Ai multe lucruri de rezolvat? Ca sa nu fii stresat ca ai uitat ceva important te asteptam in Showroom cu lista ta de preferinţe ca să îţi aminteşti totul mult mai uşor. Consultantii nostri de vanzari te vor ajuta sa gasesti exact ceea ce iti doresti.