Povestea brandului din Hida

Din 1996 OBELIX IMPEX este unul din principalii producatori de structuri si parti componente necesare productiei de canapele pentru piata interna si externa. Luand in considerare parteneriatele de colaborare comerciala care au aparut si s-au dezvoltat gradual in 2018 am înființat un department de marketing și am creat pur și simplu OBELIX SOFA, un brand propriu de canapele cu design unic si un raport calitate-pret imbatabil avand la baza principiul nostru de gandire si actiune denumit generic “sofas and more” sau “mai mult decat canapele”.

Ce inseamna pe scurt OBELIX SOFA?
Ei bine noi iti oferim mai mult decat un produs, o promisiune: super canapeaua!

Esti SUPER cand te odihnesti si te relaxezi SUPER. Si ar fi super sa fie adevarat nu-i asa?

Am construit acest brand pe baza muncii unei echipe dedicate si performante care munceste cu tehnologie de ultima ora la fabrica din Hida pentru ca tu sa te bucuri zi de zi de o super canapea.

Vanzarile se realizeaza la nivelul persoanelor fizice si juridice atat prin intermediul retelei de colaboratori interni si externi cat si prin magazinele proprii de prezentare din tara.

Magazinele Obelix Sofa

Ne bazam pe calitatea canapelor noastre motiv pentru care oferim 4 ani garantie pentru orice structura care poarta semnatura noastra ceea ce spune multe despre rezistenta materialelor folosite in procesul nostru de productie.

Vrei sa stii mai multe despre povestea brandului Obelix Sofa? Ești curios? Serios?

Contacteaza rapid echipa suport pentru mai multe informatii sau detalii suplimentare.

Contact