Personalizare comanda 100%

Vrei o comandă 100% originală?

Știi ce vrei, știi ce îți place dar nu ai timp suficient să aștepți și uneori ți se pare că vrei chiar imposibilul… Nu te speria. Ne bucurăm că te-am întâlnit. Și noi credem uneori că vrem prea mult de la noi dar de fiecare dată ne depășim planurile. Cum reușim? Lucrând în echipă alături de oameni dedicați și pasionați de produsele de tapițerie de cea mai bună calitate. Așa și?  

Și acum urmează un moment de liniște pentru tirada ta de întrebări… Oare cum știu dacă investesc într-un produs de calitate care să reziste? Dacă voi regreta alegerea făcută? Ce va crede familia, ce vor zice apropiații, dar prietenii mei? Se va încadra produsul ales în spațiul de care dispun? Se va asorta canapeaua și/sau colțarul cu mobilierul meu? Dar cu parchetul și covorul, perdelele, pereții și decorul? Cum vor dormi musafirii? Ce se întâmplă cu cățelul și cu pisica? Dar cu copilul? Ce fac dacă se pătează?  

Nu credem că te vei opri aici. Sigur mai ai și alte întrebări nu-i așa? Hei, nu te panica. Suntem lângă tine. Echipa Obelix Sofa îți va arăta mai întâi un exercițiu de respirație, mai apoi îți va răspunde la toate întrebările tale (normale, speciale și paranormale) și apoi noi îți vom arăta soluția: o comandă 100% personalizată, exact așa cum vrei. Și în plus poți păstra și copii și animăluțele tale preferate și mai ales amintirile. Vino să vezi și o să crezi!

Pentru alte informații și detalii suplimentare cu privire la soluțiile potrivite și originale de amenajare apelează cu încredere echipa noastră suport .

Contact