Oferte pentru accesare fonduri europene

Te felicităm pentru că ai spirit de antreprenor și îți dorim mult success în viitor.

Accesarea fondurilor europene este un pas important pentru progresul tău dar și al nostru ca națiune. România se dezvoltă o dată cu tine și cu fiecare dintre noi. De aceea echipa Obelix Sofa încurajează și sprijină aceste inițiative constructive.

În cazul în care urmărești să folosești fondurile europene pentru a-ți mobila casa, biroul, restaurantul, motelul, hotelul și/sau pensiunea este important să știi că toți consultanții noștri îți pun la dispoziție instrumentele necesare în vederea implementării optime a proiectului pe care tu intenționezi să-l dezvolți. Știm că ai nevoie de o ofertă pe care trebuie să o depui la dosar iar noi suntem bucuroși să ți-o oferim, fără a te condiționa să revii la noi după câștigarea proiectului. Important este ca tu să cumperi exact ce vrei atunci când vrei iar noi suntem fericiți că îți putem oferi această libertate de alegere. De ce? Pentru că pentru noi tu contezi mai mult decât crezi!

Te așteptăm în Showroom să ne soliciți oferta de care ai nevoie. Dacă te grăbești stabilește chiar acum o întâlnire cu consultanții noștri și economisește timp.

Programeaza o intalnire in showroom

Pentru alte informații și detalii suplimentare cu privire la soluțiile potrivite și originale de amenajare apelează cu încredere echipa noastră suport .

Contact