Montaj

Produsele Obelix Sofa vin însoțite de instrucțiuni de montaj prezentate într-un mod ușor de parcurs și de înțeles astfel că tu te vei descurca de minune, suntem siguri de asta.

Îți dorești un produs corect montat și care să-ți ofere siguranță? Nimic mai simplu. Contează pe noi în cazul în care nu dorești să te stresezi de unul singur și vrei să te bazezi pe o echipă de profesioniști pentru a scăpa de eventualele riscuri care pot apărea la montaj.

Precizări importante:

  • Obelix Sofa asigură montajul doar pentru produsele de tapițerie transportate cu mijloacele auto proprii.
  • prețul montajului este diferit în funcție de produsul ales și se calculează pornind de la timpul necesar alocat fiecărui produs în parte. Consultanții noștri de vânzări îți vor oferi prețul exact.
  • costul aferent serviciilor de montaj se achită doar în Showroom și acesta nu se poate plăti cu cardul de cumpărături în rate fără dobândă.
  • este necesar ca spațiul de montaj să fie eliberat înaintea sosirii echipei noastre, la data și ora convenită de comun acord în Showroom.
  • în cazul în care livrarea sau montajul mobilierului nu se pot finaliza din cauze imputabile direct clientului (spațiul unde se montează produsele nu este eliberat, sunt holuri de casă/birou/bloc și/sau apartament de dimensiuni reduse, sunt uși de acces înguste, sunt scări interioare înguste, lipsa spațiului de manevră corespunzător, echipa Obelix Sofa nu-și asumă responsabilitatea pentru nefinalizarea livrării și/sau montajului la domiciliul cumpărătorului iar acesta va suporta în acest caz costurile unui nou transport iar montajul se va reprograma ținând cont de programările deja existente la acea dată.
  • asigurați-vă că este cineva la adresa locației de montaj la data și ora stabilită de comun acord în Showroom. În caz contrar costurile unui nou transport vor fi suportate de client iar montajul se va reprograma ținând cont de programările deja existente la acea dată.
  • vă rugăm să recepționați cu atenție produsul montat de echipa noastră în prezența echipei de montaj și sesizați orice problemă legată de montaj pe procesul verbal de predare-primire a lucrării iar noi vă asigurăm că găsim o soluție de a remedia situația în cel mai scurt timp posibil. În caz contrar nu ne asumăm că eventuale probleme și/sau inconveniente sunt cauzate de echipa noastră de montaj și prin urmare nu vom da curs unor eventuale reclamații.
  • după efectuarea montajului, la plecare, vom lua cu noi și ambalajele de carton și/sau plastic (dacă este cazul) pe care le colectăm și reciclăm.

Îți garantăm că produsele de tapițerie montate de echipa Obelix Sofa vor arăta la tine în casă și/sau la birou exact așa cum le-ai văzut în Showroom. Pune-ne la încercare!

Pentru alte informații și detalii suplimentare necesare contactează rapid echipa noastră suport

Contact