Masuratori la domiciliul clientului

Dacă trebuie să te încadrezi în spațiul de care dispui așa va fi. Nu trebuie să te muți sau să spargi pereți…

Te ajutăm cu măsurători și sfaturi avizate pentru amenajarea oricărui spațiu. În plus te consiliem să alegi stofele, culorile potrivite cu stilul și modul tău de viață. Vei alege împreună cu consultanții noștri toate elementele decorative necesare și astfel vei da viață spațiului unde locuiești și/sau muncești.

Măsuratorile realizate prin intermediul echipei noastre se efectuează contra cost dar este important să știi că ne poți oferi chiar tu dimensiunile necesare achiziționării de produse de tapițerie regăsite în portofoliul Obelix Sofa. Însă, în cazul în care apar neconcordanțe la montaj cu privire la dimensiunea produselor comandate, firma noastră va fi exonerată de orice culpă și în acest caz nu se acceptă returnarea produselor cumpărate.

Produsele noastre se potrivesc perfect în orice spațiu, cu o condiție esențială: spațiul destinat amplasării produselor trebuie măsurat corect înainte, astfel încât ușile, ferestrele, conductele, instalațiile electrice și de gaz sau orice altă instalație să nu afecteze asamblarea și mai apoi utilizarea și durabilitatea pieselor de tapițerie achiziționate.

Programarea montajului se realizează în Showroom (în intervalul orar 10.00 – 18.00, în zilele de luni – sâmbt), împreună cu echipa de consultanți, ținând cont de programarile deja existente la acea dată.

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare contactați echipa noastră suport.

Contact