Magazine partenere

Produsele de tapiterie sub brandul Obelix Sofa sunt disponibile in Romania atat in magazinele proprii de prezentare cat si in magazinele partenere autorizate. Acum va veti bucura de aceeasi calitate si diversitate de modele. Ne bucuram ca produsele noastre sunt atat de cautate. Noi stim ca asta se intampla pentru ca inainte de toate punem pret pe calitate dar si pe investitia ta. Chiar vrei sa stii cum arata o canapea cu un design original?

Do you want to see how the softest sofas look?

Găseşte chiar acum pe harta magazinul care te interesează! Acceseaza județul tau pentru a gasi magazinele partenere Obelix Sofa.

Do you know what it means sofas and more?) Chiar vrei ca produsele Obelix Sofa sa se vanda in magazinele tale si sa generezi vanzari mari? Iti doresti sa oferi clientilor tai produse originale, moderne, rezistente si realizate integral in Romania? Vrei produse personalizate doar pentru magazinul tau de prezentare? Fa-ti curaj sa ne propui o colaborare comerciala si sa intri rapid in legatura cu echipa noastra de vanzari. Start working with us today!