Istoric

SC OBELIX IMPEX SRL a fost achiziționată de către Alexa Ioan și Alexa Carmen în anul 1996.             Pornind de la experiza detinuta, noii manageri au orientat compania catre un profil nou respectiv cel de prelucrare a lemnului. Inițial, societatea a funcționat in localitatatea Zalău până în anul 1999 iar apoi sediul a fost mutat în localitatea Hida din judetul Salaj. Această schimbare a fost determinată de mărirea corpului de personal dar și a capacității de producție.

Incepand cu anul 2000 societatea a înregistrat creșteri sustinute atat la nivelul producției cat și a numărului de angajați iar acest lucru s-a datorat in buna parte strategiilor si deciziilor manageriale adaptate in permanenta la conjunctura pietei si la dinamica mediului de business. În prezent, echipamentul și spațiile amenajate în cadrul sediului din localitatea Hida permit un proces complet de prelucrare a lemnului, de la debitarea bușteanului în cherestea, uscare si prelucrarea cherestelei în produs finit. Rumegușul și deșeurile rezultate din acest flux sunt valorificate mai apoi în bricheți de rumeguș.

Activitatea companiei este concentrată pe trei segemnete principale de producție: producția de ambalaje din lemn, producția de rame și schelete pentru tapițerie, produse de tapiterie pentru piata interna si externa.

Atunci când tinerețea și experiența se întâlnesc rezultă siguranța și durabilitatea unui amplu proiect în industria lemnului. Timp de mai bine de 20 de ani am rezistat pe piața românească pentru faptul că am pus mereu pe prim plan clientul dar și partenerul de business. Am pornit la drum cu un plan de afaceri bine fundamentat și am constat în timp că ne putem baza pe oamenii loiali din jurul nostru ceea ce ne-a permis sa diversificam si chiar sa extindem an de an portofoliul nostru de produse si servicii.

In 2018 am lansat Obelix Sofa, un brand propriu pentru produsele de tapiterie produse de Obelix Impex. In opinia noastra canapeaua reprezinta una din piesele de mobilier esentiale dintr-o casa si/sau birou iar achizitia acesteia este o alegere pe care clientul o face pe termen lung si care-i influenteaza in mod clar atat confortul cat si designul spatiului. Datorita acestui rol esential la care se adauga desigur si gradul de odihna si relaxare pe care o canapea si/sau coltar o poate oferi proprietarului sau consultantii nostri de vanzari reusesc sa prezinte in mod obiectiv clientului care sunt criteriile pe care acesta trebuie sa le bifeze atunci cand doreste sa-si achizitioneze un produs de profil. Totodata, pe langa rolul pur estetic pe care il are in decorarea spatiului, canapeaua si/sau coltarul mai are un rol extrem de important si anume acela de a atrage persoanele dragi langa tine si de a te ajuta sa socializezi si sa te deconectezi de stresul zilnic. Iata de ce alegerea nu trebuie sa fie una strict legata de pret sau de primul impuls, ci trebuie sa fie una responsabila si asumata astfel incat sa alegi intotdeauna acea canapea si/sau acel coltar pentru acasa si/sau birou care sa te reprezinte, sa te puna in valoare si care sa raspunda cerintelor si nevoilor tale cotidiene.

Acum ca ti-am deschis putin interesul pentru informare si explorare in domeniu trebuie sa-ti mai spunem ca nu este deloc greu sa eviti o alegere gresita atata timp cat descoperi care sunt caracteristicile unei canapele si/sau coltar de calitate. Vrei sa afli mai multe? Vino in Showroomurile Obelix Sofa iar consultantii nostri te vor ajuta si consilia pentru ca alegerea ta sa fie una cu adevarat inspirata iar investitia ta sa fie una atat asumata dar mai cu seama una bine facuta.

Pentru mai multe informatii si/sau detalii suplimentare contacteaza cu incredere echipa noastra suport.

Contact