Happy Hour

Atentie: avem reduceri pe mp!

Vrei o veste buna astazi? Noi chiar punem timpul sa lucreze pentru tine! Ti-am pregatit campania Happy Hours cu reduceri exclusive pentru o parte dintre produsele de tapiterie expuse in Showroom. Acestea sunt alese zilnic de catre specialistii nostri de marketing pentru campanile. Fiecare produs Obelix Sofa beneficiaza de conditii complete de garantie si nu prezinta vicii de fabricatie. De ce sunt mai ieftine aceste produse? Pentru ca ne dorim sa te surprindem in mod placut de fiecare data cand vii sa te intalnesti cu echipa noastra de consultanti de vanzari. E ok?

Obelix Sofa are in prezent in desfasurare alte cateva campanii prin care ofera reduceri separate pentru zeci de alte produse. Exista o explicatie? Intercalarea acestor campanii de reduceri ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de preturi super avantajoase, indiferent de antotimp sau sarbatori, pentru o gama foarte variata de produse. Doar asa poti cumpara tot ce vrei exact atunci cand vrei!

Vrei sa stii ce reduceri avem chiar acum in meniu? Contactează rapid echipa noastra suport pentru orice întrebări, nelămuriri sau curiozități. Contează pe noi!

Contact