Feed-back clienti

Feedback-ul este un instrument extrem de important pentru noi pe care noi il folosim permanent în viaţa profesională. Ne dorim sa primim constant sugestii, sesizari sau chiar recomandari din partea clientilor nostri cu scopul mentinerii echilibrului afacerii dar si pentru a sti cum sa devenim mai performanti in tot ceea ce facem. De-a lungul timpului am invatat cat de mult conteaza sa cerem informatii din partea clientilor nostri pentru a intelege atat contextul pietei cat si asteptarile, dorintele si asteptarilor acestora. Doar asa ne putem imbunatati in permanenta produsele de tapiterie si doar asa putem rezista pe o piata puternic concurentiala si intr-o continua dinamica.

La Obelix Impex producem mai mult decat canapele si cam asta se spune despre noi:

Buna ziua. Vă mulţumim pentru canapea dar si pentru colaborare. Profesionalismul întregii echipe ne-a surpins într-un mod foarte plăcut de la vânzare până la montare. Având în vedere că eram presati de timp să finalizam mobilarea apartamentului ca sa ne putem muta noi am apreciat foarte mult faptul că echipa de montare şi-a respectat cu stricteţe termenul convenit! Am recomandat şi recomandăm în continuare tuturor cunoscuţilor produsele Obelix Sofa. Va mulţumim încă o dată!

IOANA MUREȘAN din Zalău, SĂLAJ / 15.08.2018

Design modern și calitate plus o colaborare excelentă cu întreaga echipă. După ce am reușit să-mi renovez apartamentul am apelat la consultanții Obelix Sofa și acum totul arata asa cum am visat! Apelati cu incredere la acesti profesionisti si o sa fiti la fel de multumiti!

VIORICA CHERECHES din Jibou, SĂLAJ / 4.10.2018

Mulţumim din suflet pentru canapeaua cea frumoasă! În mod special mulţumim și echipei care a venit să o monteze. Aveti servicii de nota 10 la care se adauga bineinteles calitatea produselor. Continuati sa faceti cat mai multi clienti fericiti!

MONICA PAVEL din Letca, SĂLAJ / 16.10.2018

Am cumparat un coltar si pot spune ca este un super coltar iar raportul calitate-preț mi s-a părut foarte bun. Eu chiar sunt mulțumit de ceea ce am cumpărat iar familia mea chiar se relaxeaza in fiecare zi pe el. In plus ne mandrim ca avem in casa mobila 100% romaneasca. Recomand tuturor Obelix Sofa, un brand de exceptie!

LIVIU POCOL din Ileanda, SĂLAJ / 31.10.2018

Suntem foarte mulțumiți de canapeaua Volga. Și acum arata exact ca atunci când am achiziționat-o.    Este foarte comoda si spațioasă. Acum stiu ca am facut o alegere foarte buna si multumesc echipei Obelix Sofa pentru consiliere si suport in alegerea facuta. In curand voi mai comanda de la voi o canapea. Sunteti foarte buni profesionisti!

LEONTINA MURESAN din Cluj-Napoca, CLUJ / 02.11.2018

Ma alatur si eu celor care va aduc aici multumiri. Recomand cu incredere firma Obelix Impex! Am comandat un fotoliu si un coltar si sunt foarte multumita de ele. Nota 10 pentru echipa de vanzari! Pot sa spun ca am gasit seriozitate, lucru de calitate, servire exemplara. Sunt foarte incantata de produsele Obelix Sofa si recomand cu caldura!!!

VIOLETA ANTON din Zalau, SALAJ / 09.11.2018

Adauga un testimonial aici:

Parerea si sugestiile clientilor nostri sunt importante pentru noi de aceea va invitam sa completati toate campurile de mai jos si sa ne trimiteti rapid feed-backul. Va asiguram ca datele personale de contact raman confidentiale dar acestea ii ajuta pe colegii din departamentul de comunicare sa intre in legatura cu Dumneavoastra pentru a ne putea imbunatati calitatea produselor si servciilor.

Obligatoriu