Fabrica (traditie si inovatie)

Situata intr-un superb peisaj din localitatea Hida, județul Sălaj, fabrica noastră se întinde pe o suprafata totală utila de 6500 mp. Aici deținem echipamente, mașini și utilaje de ultima generatie dar si softuri specializate de proiectare care pot gestiona si controla intreg fluxul (de la linia de productie, ambalare si pana la cea de incarcare si transport).

Timp de peste 20 de ani lucram in domeniul industriei lemnului reusind sa fim flexibili si sa rezistam incertitudinilor si presiunilor economico-financiare specifice pietei de profil. Gasim mereu solutii sa ne adaptam în permanenta produsele si serviciile la cerintele clientilor (persoane fizice si juridice).

Cei peste 100 de angajati si colaboratori lucreaza zilnic pentru imbunatatirea si largirea portofoliului de produse sub brandul Obelix Sofa pentru a oferi cele mai variate game de canapele si coltare alaturi de o multitudine de servicii create pentru a veni in sprijinul clientului. Fabrica Obelix Impex inseamna in primul rand capacitati ridicate de productie, aparatura de ultima generatie, personal calificat, stofe si materiale necesare in industria de tapiterie de cea mai buna calitate. Este important de subliniat faptul ca in privinta materialelor regasite in componenta produselor noastre de tapiterie lucram cu furnizori cunoscuti la nivel national si international. Se intelege de aici faptul ca productia proprie ne ofera in mod direct oportunitatea de a prezenta clientilor nostri in Showroomurile de prezentare produse calitative, cu un design original si la preturi exceptionale.

Pentru orice intrebari, nelamuriri sau comenzi va invitam sa contactati cu incredere echipa noastra suport.

str. Parcului nr. 286, Hida, judet Salaj