Echipa

Timp de mai bine de două decenii și eforturi manageriale consistente am reușit să formăm în rândul angajaților OBELIX IMPEX o echipă unită, capabilă să răspundă în timp real tuturor exigențelor clienților. Lucrăm zilnic în fabrica din localitatea Hida cu peste 100 de angajați, fiecare fiind la fel de important pentru noi și pentru businessul nostru.

Ne ghidam la fiecare pas dupa un binecunoscut principiu a lui Henry David Thoreau: “Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”. Înainte de toate contează că ne asumăm împreună atât realizările cât și eventualele eșecuri și continuăm să devenim tot mai buni pe zi ce trece. Acest fapt se datorează în bună parte faptului că suntem pur si simplu pasionati de produsele de tapiterie. Punem mare accent pe calitatea produselor regasite in portofoliul nostru, aducand permanent in magazinele de prezentare elemente de modernism si inovatie.

Asa am ajuns astazi sa fim unul din cei mai importanti producatori de tapiterie din judetul Salaj, fiind cunoscuti sub brandul Obelix Sofa. Produsele noastre se vand cu succes atat pe plan national cat si international iar reteaua noastra de distributie se afla in continua dezvoltare. Acest drum nu putea fi parcurs decat cu ajutorul unei echipe dinamice și proactive care conține numeroși specialisti si consultanti, fiecare fiind expert in domeniul sau de activitate. Suntem constienti de faptul ca nu este posibila o alta cale de dezvoltare a afacerii decat in momentul in care detii o echipa excelenta (angajati, colaboratori, parteneri) unita prin compatibilitate personala, incredere si viziune comuna.

Vino sa ne cunosti si sa faci cunostinta cu membrii echipei noastre. Te salutam si abia asteptam sa-ti prezentam mai mult decat o canapea… Pentru orice informatii, detalii sau propuneri de colaborare comerciala nu ezitați să ne contactați.

Contact