Cum comand

Îți mulțumim că ai ajuns la noi. Momentan poți plasa o comandă doar în cadrul magazinelor noastre de prezentare. Echipa Obelix Sofa te așteaptă să descoperi produse de tapițerie cu design original și modern care se pretează atât pentru case și apartamente cât și pentru zona de office.

Colecția Aqua se adaptează perfect nevoii de confort și relaxare după o zi stresantă și obositoare astfel că îi oferim fiecrui client șansa de a-și personaliza comanda ținând cont de nevoile reale și preferințele sale. Consultanții noștri îți vor recomanda, în funcție de produsul ales și specificațiile tehnice, cele mai potrivite stofe și accesorii care să se potrivească perfect cu gusturile tale dar și cu ambientul, caracteristicile și designul spațiului de amplasare. 

Fiind productori poți fi sigur că îți oferim cel mai bun raport preț-calitate din piață și cele mai multe avantaje utile, reduceri și alte bonusuri prin intermediul partenerilor noștri. Chiar te invităm să verifici acest lucru și apoi să ne oferi un feed-back. De ce? Pentru că noi punem preț pe investiția și alegerea ta iar misiunea noastră este să creăm și să dezvoltăm produse de tapițerie care să-i facă pe clienți cât mai mulțumiți, relaxați și fericiți.  

Fii cu ochii pe ofertele Obelix Sofa și nu uita că te premiem pentru fiecare vizită în Showroom. Când te simți pregătit vino să ne cunoști. Suntem mai mult decât siguri că nu o să regreți. Hai să vezi și o sa ne crezi!

Dacă deja te-am facut curios, rezervă chiar acum o programare în Showroom. Doar așa vei avea exact ceea ce vrei în casa și/sau biroul tău: mai mult decât o canapea, more than a simply sofa… Start now! 

PROGRAMEAZA O INTALNIRE IN SHOWROOM