Culor si stofe

După ce ai reușit să-ți alegi produsul dorit urmează încă o etapă care știm sigur că o să-ți placă la fel de mult: găsirea materialelor de tapițerie potrivite. În portofoliul nostru vei găsi materiale de cea mai bună calitate într-o largă varietate de modele, culori, texturi în stil clasic și modern. Vei putea alege stofe din bumbac, in, cânepă, poliester, acril, acril chenille și diferite fire de efect, plușuri, mătăsuri, imitație de piele sau piele naturală care urmăresc tendințele în domeniu și care pot fi ușor asortate cu diferite obiecte, piese de mobilier și elemente decorative. Stofele pot fi livrate direct din stoc sau pe bază de comandă.

Consultanții Obelix Sofa pun mare accent pe alegerea stofelor împreună cu clienții deoarece este esențial ca aceștia să înțeleagă modul în care acestea se vor comporta, se vor întreține și respectiv curăța în timp. Alegând un material de calitate, orice produs de tapițerie poate căpăta o notă de eleganță și rafinament și acesta va fi unicat atâta timp cât tu l-ai personalizat ținând cont de dorințele și preferințele tale, de modul de utilizare și nu în ultimul rând de spațiul de amplasare.

Materialele regăsite în colecția Aqua provin de la cei mai importanți furnizori naționali și internaționali, lansate la cele mai reprezentative târguri de mobilă și decorațiuni, fiind extrem de rezistente la uzură, zgâriere și chiar sfâșiere. Avem în portofoliu și stofe impermeabile care sunt cea mai bună alegere pentru terase, balcoane și grădină. Acestea sunt desigur cea mai bună recomandare pentru scaunele, fotoliile, tabureții și canapelele regăsite în restaurante, cafenele și baruri și care sunt expuse la ploaie sau umezeală de cele mai multe ori.

Încă de la promovarea brandului Obelix Sofa pe piață am decis să ne selectăm foarte atent colaboratorii comerciali pe linia de materiale de tapițerie tocmai pentru că noi punem preț pe investiția clienților noștri și ne dorim ca ei să se bucure cât mai mult de investiția făcută. Acesta este și motivul pentru care suntem singurii productori care oferă 4 ani garanție pe orice structură a produselor regăsite în prezent în portofoliul nostru. Fiecare textură de stofă are o poveste iar consultanții Obelix Sofa o cunosc pe fiecare în parte și sunt gata să ți-o spună și ție. Eși pregătit să afli ce se potrivește cu stilul tău?

Stofele pe care le deținem în portofoliu sunt certificate după standarde internaționale așa că indiferent ce vei alege vei face întotdeauna cea mai bună alegere și în plus, prin intermediul partenerilor noștri, asigurăm continuitatea stofelor astfel că oricând vrei îți poți comanda stofa preferată pentru a continua personalizarea spațiului tău prin perne decorative, pleduri, huse, perdele etc. Pentru acestea poți comanda exact câți metri de material îți sunt necesari pentru că nu există o comandă minimă impusă.

Acum că ai văzut mai în detaliu motivelele pentru care se impune luarea unei decizii inspirate legate de tipul de tapițerie ales pentru canapeaua preferată, te așteptăm în Showroom pentru a descoperi alături de consultanții noștri ultimile tendințe în materie de stofe de tapițerie.

Ai nevoie de mai multe informaţii și detalii? Descoperă chiar astăzi Obelix Sofa și contactează echipa suport pentru orice întrebări, nelămuriri sau curiozități. Contează pe noi!

Contact