Oricât ar fi de mare sau de mic spațiul tău contează

De cele mai multe ori se spune că pentru a avea o amenajare reușită a spațiului trebuie să ai multă originalitate și desigur experiența unui designer. Da, este adevărat. Dar oare nu tu, cel care dorește schimbarea, ești cel care știi și simti exact ce și cum vrei să ai în casa și/sau biroul tău? Nu ești tu oare beneficiarul final al locului unde urmează să lucrezi, să te relaxezi, să te odihnești și să-ți petreci timpul liber?

Consilierii noștri de vânzări știu că este important să te ghideze în mod profesionist în aventura ta dar tot ei știu că ultimul cuvânt și alegerea finală o ai doar tu. Echipa Obelix Sofa îți oferă sugestii utile și informațiile de care tu ai nevoie și încă ceva… Noi te încurajăm ca atunci când iei o decizie importantă cu privire la amenajare să vii însoțit în Showroom de cei dragi sau de prieteni pentru că și părerea lor contează. Aceasta este o șansă prin care ei te vor cunoaște și înțelege mult mai bine. Inspiră-te de la ei dar ține cont că de cele mai multe ori gusturile și nevoile tale nu corespund și nici nu se pot suprapune pe cele ale lor. Și asta pentru că suntem unici și tocmai de asta o vânzare corectă de produse de tapițerie nu trebuie să se bazeze pe un standard ci trebuie axată pe o personalizare 100%. În plus, să nu uitam că este nevoie și de un echilibru între combinația de culori și lumină (directă și indirectă) din camera ta pentru a crea în final o atmosferă cu adevărat plăcută, liniștită, rafinată și elegantă.

Știi? Inspiraţia pentru un design de interior reuşit poți să o capeţi și printr-o simplă plimbare în natură, o vizită în locuri dragi sau de ce nu o excursie în care să explorezi locuri și tradiții noi. Adu apoi în casa ta tot ce crezi că îți place, te avantajează și te reprezintă. Apoi filtrează și păstrează tot ce vrei să vezi și să simți. Sentimentele pe care le vei trăi tu zi de zi este de fapt tot ceea ce contează. Dacă știi cine ești atunci știi cum îți vei alege canapeaua care te reprezintă. Simte-te liber și fii responsabil față de toate gusturile și alegerile tale. Noi ți le respectăm și te ajutăm să prindă contur și să devină realitate.

La Obelix Sofa poți cumpăra exact ce vrei atunci când vrei.

Nu uita că te premiem pentru fiecare vizită a ta în Showroom. Tu vii?

Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare contactează rapid echipa suport.

CONTACT