Colectiile noastre

Și acum te invităm să

Am cercetat atent cum arată un om permanent fericit. Pe baza răspunsului găsit de consultanții noștri, după mai bine de 22 de ani de căutări amănunțite, am creat colecția Aqua. Aceasta a fost gândită și proiectată special pentru tine și spațiul tău care te așteaptă zi de zi ca să te relaxezi, să creezi și să-ți imaginezi toate lucrurile mărețe pe care le vei realiza cât de curând. Ai citit sau ai urmărit “The Secret”? Atunci înseamnă că știi exact ce vrei chiar atunci când vrei. Iar dacă încă nu te-ai hotărât nu te întrista, sigur am creat un produs și pe măsura ta iar acum te așteaptă…

În cadrul acestei colecții regăsești o gamă variată de produse de tapițerie (canapele, colțare, fotolii, tabureți), care se remarcă ușor prin structura robustă, designul original, stilul modern, texturi aparte și stofe speciale. Pe scurt îți oferim 100% personalizare pentru orice model regăsit în portofoliul nostru. De ce? Pentru că fiecare produs are personalitate unică și așteaptă să fie descoperit în cele mai mici detalii. Din fiecare unghi din care va fi admirat produsul Obelix Sofa surprinde prin personalitate, stil, naturalețe, eleganță, formă și culoare. Și mai avem o întrebare? Oare pentru tine chiar contează confortul și spațiul pentru relaxare? Ei bine, dacă răspunsul tău este da atunci îți vom spune mai multe despre produsele noastre a căror poveste începe în fabrica din localitatea Hida, județul Sălaj și se va continua în mod firesc cu amintirile, trăirile și momentele tale speciale. Acest brand românesc deține toate ingredientele de care tu ai nevoie pentru a te descoperi și a experimenta lucrurile care contează pentru tine în această viață, indiferent că te afli acasă, la birou sau în vizită la cei dragi.

Și încă ceva. Consultanții noștri de vânzări sunt experți în personalizarea comenzilor astfel că acceptăm și onorăm orice provocare legată de produsele noastre de tapițerie: modele, dimensiuni, mecanisme, accesorii, stofe, texturi, culori, ambalare, livrare, etc. Tu doar spune-ne ce vrei și îți garantăm că la final comanda ta va fi exact așa cum vrei. Ce spui, ne pui la încercare?

Vrei mai multe informaţii și detalii? Descoperă chiar astăzi universul Obelix Sofa sau contactează rapid echipa suport pentru orice întrebări, nelămuriri sau curiozități. Contează pe noi!

Contact