Cine suntem

Știm sigur că suntem singurii care îți oferim o altfel de canapea, personalizată 100%. În calitate de producători direcți în România am decis să ne păstrăm un standard ridicat al calității produselor și serviciilor noastre pentru ca tot mai mulți clienți să ne admire munca în orice casă, apartament, birou, hotel, pensiune, restaurant, loc specific de relaxare sau ansamblu rezidențial.

Suntem conștienți că dacă nu ținem pasul cu vremurile, competitorii o vor lua înainte iar nouă ne va fi mult prea greu să urmăm îndeaproape ritmul impus de ei așa încât am decis să investim an de an atât în tehnologie de ultima generație cât și în pregătirea personalului. Alături de o echipă de marketing ingenioasă reușim să găsim noi nișe pentru desfacerea produselor noastre și să ne extindem rețeaua de distribuție. Cu toate astea busola noastră o reprezintă nevoile, așteptările și dorințele clienților noștri motiv pentru care suntem mereu la curent cu toate noutățile din propria arie de activitate.

Entuziasmul și optimismul angajaților ne obligă să facem față provocărilor cotidiene și să căutăm constant cele mai bune soluții pentru dezvoltare pe plan național și internațional. Știm că acest parcurs nu este ușor dar ne bazăm pe membrii echipei noastre care cunosc multe secrete specifice producției de tapițerie și nu numai.

“Sofas and more” reprezintă principiul fundamental în jurul căruia ne orientăm productivitatea astfel că orice obstacol care ne iese în cale este privit ca o oportunitate și un mijloc prin care evoluăm zi de zi. Realizăm tot ceea ce propunem pentru că am învățat să apreciem și să fructificăm sinergic toate resursele pe care le avem și știm cum să lucrăm în echipă.

Vrei o canapea care să se transforme într-o experiență plăcută și admirată de toți cei dragi? Pășește cu încredere în lumea noastră și descoperă că o piesă de mobilier bine aleasă este extrem de prețioasă.

Cu siguranță vrei să afli mai multe informații despre noi și/sau produsele noastre așa că te invităm să descoperi conceptul Obelix Sofa alături de consultanții noștri din Showroom. Descoperă tot ce trebuie să faci pentru a-ți face cunoscută propria poveste construită din momentele plăcute petrecute pe canapeaua, colțarul, fotoliul și/sau taburetul tău preferat care poate fi chiar unicat. Ești interesat?

Daca deja te-am facut curios, rezervă chiar acum o programare în Showroom și hai sa-i intalnesti pe consultantii nostri de vanzari. Doar asa vei avea exact ceea ce vrei sa ai in casa si/sau biroul tau: mai mult decat o canapea. Start now!