Certificari

S.C. OBELIX IMPEX S.R.L. este o companie 100% românească, care produce mobilier tapițat de mai bine de două decenii. În calitate de productor de produse de tapițerie, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere (conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, protecția mediului), faptul că produsele menționate în factura clientului nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu documentația tehnică de produs.

În tot ceea ce facem respect standardele naționale și europene în vigoare. De ce? Suntem conștienți de faptul că o calitate constantă precum și o adaptare proactivă la tendințele în domeniu dar și la preferințele clienților va menține crescută cererea pe piață a produselor Obelix Sofa. În plus, suntem singurii producători care oferă în prezent 4 ani garanție pe orice structură a produselor de tapițerie. De ce? Pentru că noi chiar punem preț pe investiția clienților noștri și ne concentrăm ca produsele noastre să fie cât mai rezistente astfel ca cei care le vor achiziționa să se bucure cât mai mult timp de ele împreună cu cei dragi. Amintirile tale contează?

Pentru o mai bună alegere a produselor dorite din portofoliul nostru facem următoarele recomandări:

 – înainte de achiziționarea produselor de tapițerie asigurați-vă că ați fost informat corect, complet și precis cu privire la alegerea pe care o faceți;

– asigurați-vă că ați fost informat cu privire la condițiile de garanție ale produsului și că din momentul cumpărării veți respecta întocmai instrucțiunile de montaj, manipulare, întreținere și utilizare corespunzătoare.

Hai să ne vizitezi, să vezi și să testezi produsele de tapițerie din colecția Aqua care îți vor anima spațiul de lucru dar și de odihnă, oferind atât confort cât și relaxare după o zi încărcată și obositoare. Planifică-ți acum o întalnire cu reprezentanții noștri de vânzări și vei vedea că întrebările tale vor găsi răspunsul mult așteptat și căutat.

PROGRAMEAZA ACUM O INTALNIRE IN SHOWROOM