Cere-ne tot ce vrei

Îți mulțumim că ești interesat de produsele Obelix Sofa. Suntem încântați să facem cunoștință cu tine. Iar pentru asta se cuvine să ne prezentăm. În cele peste 2 decenii de activitate am devenit experți în producția produselor de tapițerie. Cu toate astea peste 100 de oameni lucrează zilnic pentru a ne spori eficiența, pentru a dezvolta gama de produse din gama Aqua Collection și pentru a oferi cel mai bun raport preț-calitate. Treptat am devenit puternici pentru că am investit atât în pregătirea personalului dar și în cele mai moderne tehnologii și utilaje. Fiind o echipă unită reușim orice ne propunem și cultivăm spiritul lucrului bine făcut și responsabilitatea față de fiecare comandă preluată de consultanții noștri de vânzări în magazinele de prezentare.

Ne face plăcere să muncim serios și responsabil, câștigând încrederea partenerilor și clienților noștri reali și potențiali. Suntem direct orientați către dorințele și preferințele clienților, suntem mereu deschiși către sugestiile lor și luăm întotdeauna decizii menite să-i mulțumească pe fiecare în parte. Și nu este deloc greu atâta timp cât acționăm, gândim și muncim ca o echipă.  Pentru noi tu contezi mai mult decât crezi. Nu crezi? Te așteptăm în Showroom… îți garantăm că n-o să-ți pară rău.

Îți dorești un produs Obelix Sofa? Cere-ne tot ce vrei și facem tot posibilul să-ți îndeplinim dorința (asigură-te că este realistă, etică și fezabilă). Acum ești la doar un click distanță de ea.

Scrie-ne exact ce vrei atunci când vrei.

Vrei să afli mai multe detalii și informații utile? Contactează rapid echipa noastră suport și îți vom răspunde mai repede decât crezi. O să vezi!

Contact