Cel mai bun pret

De regula orice client cauta sa cumpere instinctiv atunci cand gaseste cel mai mic pret. Astazi, intr-o lume concurentiala atat de dura nu tot ce este ieftin este si bun asa incat nu sunteti obligati sa acceptati oferta cu cel mai scazut pret sau orice alta oferta pe care o puteti primi. In opinia noastra conteaza in primul rand calitatea oferita si informarea corecta a clientului astfel incat acesta sa cunoasca intotdeauna ce cumpara atata timp cat stim cu totii cat de greu reusim sa economisim in zilele pe care le traim.

In cadrul companiei noastre cel mai bun raport calitate-pret se determina pe baza unor factori de evaluare si analiza care includ o serie de aspecte calitative si cantitative, conjunctura de mediu si/sau piata, avantaje tehnice, caracteristici estetice si functionale, accesibilitatea, conceptul de proiectare, caracteristicile sociale, de mediu si inovatoare, costurile de comercializare a produselor si conditiile comerciale in direct acord cu legislatia aflata in vigoare. In acelasi timp suntem foarte atenti cu materia prima folosita astfel ca selectam constant cei mai buni colaboratori si parteneri nationali si internationali. Suntem constienti ca designul este un factor important atunci cand clientul alege produsele din colectiile noastre dar mai presus de orice credem ca este importanta rezistenta, usurinta la intretinere si folosire precum si durata de viata a acelui produs de tapiterie ales. Iar pentru asta contam pe echipa noastra de consilieri de vanzari care actioneaza in mod profesionist atat la nivelul vanzarii directe cat si pe linia post-vanzare.

La Obelix Impex ne dorim sa castigam un client fidel si informat decat sa incheiem rapid un simplu formular de comanda si sa ne asumam ca am fortat actul de vanzare. De aceea depunem constant eforturi de constientizare a nevoilor reale ale clientilor nostri si demaram campanii de informare corecta cu privire la manevrarea, folosirea, intretinerea si curatarea produselor tinand cont totodata si de stilul de viata al acestora. 

Retineti ca doar un producator va poate oferi produse calitative la prețuri corecte si accesibile si asta pentru ca in acest mod dispar intermediarii care isi stabilesc fiecare adaosul comercial ceea ce contribuie in mod clar la ridicarea pretului final. Pentru a fi mereu in avantaj urmareste promotiile noastre si alege produsele Obelix Sofa potrivite perfect gusturilor tale si spatiului de care dispui.

Cu reducerile care trec adesea de 59% nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu bugetul astfel ca vei putea alege exact ce iti doresti chiar atunci cand iti doresti iar noi iti oferim garantia ca obtii intotdeauna cel mai bun raport pret-calitate iar tu o sa ne dai dreptate. Alege sa ramai mereu informat si urmareste ofertele noastre.

OFERTA LUNii

Daca doresti sa afli mai multe informatii si/sau detalii suplimentare despre produsele si/sau serviciile noastre contacteaza rapid echipa noastra suport.

Contact