O culoare, o stare

Astăzi trăim într-o lume în care viața este tot mai agitată și mai stresantă. Iar pentru asta este important să ținem cont că în puținele momente de liniște pe care le avem la dispoziție contează să avem în jurul nostru culori care să ne inspire și să ne relaxeze. După numeroase studii complexe specialiștii au ajuns la concluzia că într-adevăr culorile chiar ne pot afecta starea de spirit, memoria, timpul de reacție, puterea fizică și chiar creativitatea. Și pentru asta ar trebui să ai dorința și determinarea de a-ți amenaja casa și/sau biroul exact așa cum vrei, cum te simți bine pentru a beneficia în permanență de o vibrație pozitivă. Oare contează să trăiești într-un mediu prietenos din punct de vedere energetic și mai ales confortabil din punct de vedere psihic?

De fapt cea mai mare problemă a noastră este atașamentul nostru față de lucrurile bune și trebuie să începem să fim conștienți de faptul că este nevoie să acceptăm că în final culorile ne influențează starea de spirit și ne pot oferi calități, capacități și puteri pe care momentan nu le putem realiza și/sau conștientiza. În plus, noi credem că foarte mult contează să afli cât de multe știi despre omul care ești și la care de mult prea puține ori mai apuci să te gândești.

Și dacă am stabilit cât de mult contează energia care te înconjoară atunci este simplu de înțeles că tu trebuie să începi să ai încredere în culori. Și prin ele să încerci să descoperi și să te exprimi. Vrei să te simți mai bine, mai motivat și mai energic? Nu este deloc complicat și nici măcar un demers îndelungat. Începe chiar acum călătoria care te poate aduce la viața optimistă care abia așteaptă să fie trăită. Acționează rapid pentru ca să obții ceea ce vrei atunci când vrei. Care este culoarea ta preferată care contează? Așa va fi și canapeaua ta?

Îți mai spunem doar atât. Moda și tendințele vin și trec, tu te poți inspira din ele dar înțelege că ele nu sunt gândite, adaptate și personalizate pentru tine. Eliberează-te de constrângerile și barierele pe care tu ți le impui doar pentru că știi că așa se poartă și așa vei fi remarcat. Dar oare nu este păcat să te prefaci că ești altcineva de fapt și că ceea ce trăiești nu este de fapt ceea ce îți dorești? Atunci dacă nu asta este idealul pe care tu îl ai șterge rapid începutul cu “a fost o dată” și orientează-te spre ceea ce te definește cu adevărat și o să remarci că viitorul va fi încântat să facă cunostință cu tine și să te țină bine minte.

Noi ne facem totuși datoria să spunem că trecutul contează și el și tocmai de asta e bine să deții informația cu privire la ce s-a purtat în materie de culoare pentru produsele de tapițerie. Și  dacă în 2017 au fost la modă culorile neutre, în special verdele tropical și caramelul, în 2018 tendințele s-au orientat către culorile puternice și vii precum roșu, roz, albastru și ultraviolet care a fost de altfel culoarea anului. Și mai departe? Pentru 2019, specialiștii spun că se păstrează în trend culorile îndrăznețe și vibrante care vor fi o alegere bună și pentru amenajarea interiorului casei dar și pentru îmbrăcăminte.

Și ca să dezvăluim doar o parte din culorile care abia așteaptă să fie alese de tine în anul care stă să înceapă vom trece în revistă nuanțele de roșu, portocaliu puternic, turmeric, albastru și verdele puțin mai potolit. Nelipsite vor fi desigur și culorile neutre unde vom regăsi desigur în preferințele clienților  nuanțe de maro, galben deschis, crem și tonuri de gri.

Tot nu ești hotărât? Nu-ți face griji, specialiștii Obelix Sofa te vor consilia să faci cele mai bune alegeri legate de culori și texturile de stofe. Noi știm tot ce se poartă acum dar mai presus de toate noi știm exact ce te pune cu adevărat în valoare și te reprezintă de fapt.

Nu uita că te premiem pentru fiecare vizită a ta în Showroom. Tu vii?

Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare contactează rapid echipa suport.

CONTACT