Cataloage de prezentare

Ne adaptăm rapid cerințelor pieței și ținem pasul cu tehnologia și tendințele în domeniu, dezvoltând constant gama noastră de produse de tapițerie. Reușim să lansăm în fiecare an produse noi direct adaptate cerințelor și nevoilor clienților noștri. Apreciem foarte mult părerea ta iar pentru asta îți mulțumim dacă îți faci puțin timp să ne spui ce crezi că ne lipsește în prezent din portofoliu. De ce? Pentru că pentru noi tu contezi mai mult decât crezi! 

Spune-ne ce ne lipseste

Noi știm că activăm în prezent pe o piață puternic concurențială în care clienții sunt tot mai exigenți. Și nouă chiar ne place acest lucru pentru că acesta este o motivație de a merge mai departe zi și noapte iar echipa este tot mai motivată șă depună eforturi pentru a demonstra că un brand 100% românesc bazat pe corectitudine și calitate poate fi cu adevărat o alegere potrivită a clienților.  Vrei să afli mai multe despre povestea noastră? 

POVESTEA BRANDULUI DIN HIDA

După cum te-am obișnuit, venim mereu cu idei inovative pentru ca tu să deții cele mai corecte și actuale informații în acest domeniu. Departamentul nostru de marketing lucrează în prezent la un catalog online cu ultimile produse regăsite în colecția Aqua iar acesta va fi lansat în curând. Fii pe fază că urmează!

Vrei mai multe informaţii și detalii? Descoperă chiar astăzi universul Obelix Sofa sau contactează rapid echipa suport pentru orice întrebări, nelămuriri sau curiozități. Contează pe noi!

Contact