Știm că ești mereu prins, ai o listă plină cu sarcini și cu multe responsabilități iar o zi sau două de reduceri nu îți sunt suficiente pentru a face cea mai bună alegere. Știm că vrei să fii mereu informat și să poți compara în liniște ofertele pentru ca la final tu să fii împăcat 100% cu ce ai ales. Așa că…

Pentru că tu meriți mai mult decât un simplu Black Friday echipa Obelix Sofa a dat startul campaniei Black Sofa. Cronometrul a pornit. Noi punem întotdeauna preț pe investiția ta, la Obelix Sofa ai acum 36 de zile la dispoziție în care poți să cumperi exact ce vrei atunci când vrei. Crezi că te încadrezi în timp?

Până pe 22 decembrie ți-am pregătit reduceri mari la toată gama noastră de produse de tapițerie. Ei asta da surpriză nu-i așa? Iar prețurile sunt acum atât de mici pentru ca tu să poți alege și cumpăra exact ce vrei atunci când vrei. Pune-ți acum o dorință și crede în ea…este doar a ta, nu uita.

Consultanții noștri te așteaptă în Showroom să-ți arate cele mai noi texturi și culori de stofe din colecția 2019 precum și produsele de curțare și întreținere care te vor ajuta ca tu să te bucuri cât mai mult de alegerea și investiția ta.

În calitate de producători îți oferim garantat cel mai bun raport preț-calitate din piață dar înainte de toate ai posibilitatea să-ți personaliezi produsul ales astfel ca tu să deții un produs unicat acasă și/sau la birou. Vrei să afli cum e să fii un adevărat designer și să ai parte apoi de succes? Just say yes!

Nu uita că te premiem pentru fiecare vizită a ta în Showroom. Tu vii?

Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare contactează rapid echipa suport.

CONTACT