Nouă chiar ne pasă de investiția ta. Așa că…

Știm că prin munca ta și a celor care îți sunt aproape reușești să faci cu greu alegerea de a schimba ceva în casa și/sau firma ta. Un produs de tapițerie îl cumperi de regulă pentru câțiva ani buni și nici nu te gândești că îl vei mai schimba curând. Așa încât atunci când vrei să cumperi o canapea și/sau un colțar știm că ai în primul rând în gând întrebarea: oare va rezista? Ei bine, da.

Produsele Obelix Sofa sunt proiectate și construite să reziste, să facă parte din viața ta, să te destreseze și deconecteze de la problemele tale cotidiene, să se integreze ușor în familia ta, să fie primitoare și comode musafirilor și prietenilor tăi. Chiar și animăluțele tale de companie vor fi relaxate și încântate de alegerea ta. Chiar vrei să vezi?

Cum reușesc produsele noastre să îndeplinească cu succes toate aceste cerințe? Ei bine acesta este un secret pe care îl vei descoperi chiar tu, suntem 100% singuri de asta. În cazul în care nu reușești în mai mult de 7 zile să deslușești misterul echipa noastră de consultanți îți stă la dispoziție și îți va explica de ce se spune că noi producem mai mult decât canapele la fabrica din localitatea Hida, județul Sălaj.

Satisfied clients make us happy.

Nu uita că te premiem pentru fiecare vizită a ta în Showroom. Tu vii?

Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare contactează rapid echipa suport.

CONTACT